Българският боен атлет Живко Стоименов ще се включи в професионална

...
Българският боен атлет Живко Стоименов ще се включи в професионална
Коментари Харесай

Живко Стоименов с изненадваща битка в Сърбия

Българският военен спортист Живко Стоименов ще се включи в професионална ММА галавечер тази неделя в Сърбия. Живко приема предизвикването с извънредно малко предупреждение - едвам няколко дни преди събитието LEFC 8, което ще се организира през уикенда в град Лесковац.

Ето какво сподели и Живко за MMA.BG:

"Получих малко предупреждение за тази неделя за MMA галавечер в Сърбия, град Лесковац, от промоутъра LEFC 8 против конкурент Ferdi Ahmeti, за който нямам доста информация, само че знам че е с умения в граплинга и има мачове по бокс. Предложиха ми добра оферта, тъй като там имам известност поради мача ми с Васо преди време и е добре както за мен, по този начин и за тях да се удрям на тяхното събитие!

Благодаря на моя управител Braco Tasic с чиято помощ се реализира този мач. След това ме мача и извънредно тежкия мач против Clayton Assuncao на церемония вечерта ISFA "Final Conflict " в Перник. " Живко нееднократно е показвал, че не се бои от провокации - това за него е 5-ти професионален ММА дуел тази година, а през ноември има към този момент плануван 6-ти.

Стоименов ще се бие против рисковия бразилец Clayton Assunaco на 16-ти номеври в ISFA Final Conflict 2019 в град Перник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР