Българският бизнес произвежда продукция с високо качество. Инвестициите водят до

...
Българският бизнес произвежда продукция с високо качество. Инвестициите водят до
Коментари Харесай

Мария Габриел в гр. Септември: С висока избирателна активност ще изпратим сигнал за България, задаваща приоритети в европейския дневен ред

Българският бизнес създава продукция с високо качество. Инвестициите водят до претовареност, а заетостта покачва виталния стандарт. Ще работим Европа да бъде още по-близо до българските предприятия. Това сподели на среща с служащите във вагоноремонтния цех в град Септември лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел. Тя акцентира още, че вложенията са живителната мощ на икономическия напредък и подобряването на средата за живот във всеки район.

"С висока изборна интензивност на тези избори ще изпратим сигнал, че желаеме България да продължава да взе участие интензивно във вземането на решения, да задава цели в европейския дневен ред. Затова е значимо да изпратим квалифициран тим в Европейския парламент, какъвто е нашият на претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Гласуването с номер 12 в бюлетината ще ни даде опция да продължим да работим за Европа във всяко дружество и за Европа, в която бизнесът създава артикули с най-високо равнище на сигурност и качество ", съобщи още Мария Габриел.

На срещата тя беше съпроводена от ръководителя на Обединени земеделци Петя Ставрева, която изрази безапелационната си поддръжка за листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР