Българският бизнес, които работи в Германия или с немски партньори

...
Българският бизнес, които работи в Германия или с немски партньори
Коментари Харесай

Назначават пенсионер в търговската ни мисия в Германия

Българският бизнес, които работи в Германия или с немски сътрудници е наежен от опцията в комерсиалната ни задача в европейската страна да бъде назначен пенсионерът Пламен Бакалов.

Според представители на бизнеса, Бакалов през последните 11 години не е бил отзоваван от страната и е останал на поста непрестанно в прорез с разпоредбите на дипломатическите ни задачи зад граница, оповестява travelbulgarianews.bg.

Той е потвърдил на поста си туристическо аташе в Германия, че не се вълнува от проблемите на бизнеса, не е провел събития и срещи и е бил в пъти по-малко потребен за целия интервал на активността си от назначения единствено преди няколко месеца Тихомир Патарински. Голяма част от туристическия бизнес даже не е чувала за съществуването на Бакалов поради неналичието на му на интензивност. В интернет не могат да се открият и фотоси от нито едно събитие, в което той да е взел участие до момента в който е бил туристическо аташе 11 години в Германия.

По-скандално даже от възрастта на бъдещия дипломатически чиновник е фактът, че за 11-те години на поста туристическо аташе в Германия Бакалов не е имал акредитация в Германия като посланик заради възражения от страната-домакин.

Причина за отхвърли да дадат дипломатически статут на Бакалов били негови проблеми с правосъдната система. Затова и буди неразбиране фактът, че сега се вършат опити той да бъде командирован като търговски представител на страната ни във Франкфурт от Министерство на стопанската система, откакто от туристическото министерство изрично са отказали Бакалов да продължи да е дипломат на туризма ни зад граница.

Според представители на бизнеса, поискали анонимност, натискът за назначението на Бакалов идвал от президентството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР