Българският бирен бранд Загорка взе първото място в категория “Breakthrough

...
Българският бирен бранд Загорка взе първото място в категория “Breakthrough
Коментари Харесай

Загорка грабна първо място на конкурса Heineken Global Commerce Awards

Българският бирен бранд Загорка взе първото място в категория “Breakthrough communication ” на състезанието HEINEKEN Global Commerce Awards. 

Eжегодното интернационално съревнование на HEINEKEN отличи със злато българската акция “Крадецът на ябълки, към този момент краде и вишни ”. 

Състезанието се организира в два стадия. В първия журито от световния екип на HEINEKEN определя по трима финалисти от категория, които да се състезават за първото място. Всеки от финалистите показва акцията си посредством 90-секудна презентация и видео, пробвайки се да впечатли публиката. Критериите за избор, с изключение на отличаваща се креативност, са реализирани резултати, растеж в пазарен дял и облага за съответната година в резултат на акцията.

Публиката е формирана от 600 индивида, представители на управленията на отделите Маркетинг и Продажби, както и ръководещи мениджъри от HEINEKEN на световно равнище. Тази година бяха отличени общо 36 финалиста от над 200 кандидатури, които се състезаваха в 12 разнообразни категории на световния конкурс.

Българската акция " Крадецът на ябълки, към този момент краде и вишни ", реализирана от All Channels Communication Group, се открои с оригиналност и успеваемост, които бяха оценени от журито с влиятелната премия за храброст, която разчупва стандартите.

„ За първи път печелим сходна премия и за нас това е голям триумф и мотив за горделивост. Кампанията на Крадецът е доказателство за триумфа, който може да донесе погледът към особеното и за това, че с креативност бихме могли да изпреварим даже тези, които вървят по познати и отъпкани пътеки “, коментира Елица Иванова, маркетинг управител на " Загорка " АД.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР