Българският биатлонист Владимир Илиев завърши на най-предно място на спринта

...
Българският биатлонист Владимир Илиев завърши на най-предно място на спринта
Коментари Харесай

Владимир Илиев 31-и на спринта на 10 км. в биатлона

Българският биатлонист Владимир Илиев приключи на най-предно място на спринта на 10 км. в биатлона на Олимпийските игри в Пекин. Българинът стана 31-и с два пропуща и пасив от 1:51.8 минути по отношение на първото място.

Най-добрият ни представител през днешния ден бе Владимир Илиев, който приключи на 31-о място с два пропуща от състояние прав и пасив от 1:51.8 минути по отношение на първото място. Освен него Благой Тодев и Антон Синапов също попаднаха в топ 60, като те останаха надлежно 52-и с една неточност и 56-и с две. Те ще потеглят надлежно с пасив от 2:39 и 2:45 минути в утрешния ден.

Така тримата си заслужиха правото да вземат участие в утрешното гонене.

Димитър Герджиков не съумя да влезе в първите 60 и приключи 63-и с два пропуща и закъснение от единствено 4.9 по отношение на последния в 60-та Антон Дудченко от Украйна.

Очаквано златото завоюва норвежеца Йоханес Тингнес Бьо, който приключи с време 24:00.4 мин. Втори стана Кентан Фийон Майе (Франция), който остана на 25.5 сек. от спечелилия. Трети е по-големият брат на Бьо - Тарей, който остана на 38.9 от брат си.

Програмата на надпреварите по биатлон на Олимпийските игри в Пекин продължава на следващия ден с двете преследвания. Женският старт на 10 километра, в който присъединяване ще вземе Милена Тодорова, стартира в 11:00 часа българско време, а мъжкият на 12.5 километра в 12:45 часа.
Снимкa: БОК, Йордан Петков
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР