Българският баскетболист Ерик Димитров отново ще се подвизава в Италия,

...
Българският баскетболист Ерик Димитров отново ще се подвизава в Италия,
Коментари Харесай

Ерик Димитров се завръща в Италия

Българският баскетболист Ерик Димитров още веднъж ще се подвизава в Италия, откакто през вчерашния ден стана ясно, че краткотрайният му интервал в Берое завършва. Крилото се раздели със старозагорци по взаимно единодушие поради получено по-добро предложение от италиански клуб, удостовери самият той пред Sportal.bg .

Димитров се завърна в рамките на България през миналото лято, подписвайки договорка с клуба от Стара Загора. Реализаторът остави доста положителни усещания с играта си, като се трансформира в сполучлив стрелец от аварийна пейка. За приблизително по към 13 минути на мач перничанинът бележеше по 7.1 точки при 64% пукотевица от зоната за две точки. В четири поредни дуела той прескочи двуцифрената граница, откакто наниза 10 точки против Ямбол, 11 против Спартак Плевен, и по 12 против Шумен и Балкан, като във всеки от посочените срещи се отличи с коефициент на потребно деяние от най-малко 11. Вчера той изигра последния си мач за тима на Берое при триумфа над ЦСКА с 85:81.

Димитров е младеж на Овергаз, като по-късно в България се състезава за Чардафон Орловец, Академик Пловдив, Черноморец, Делфин и Локомотив 2020. Голяма част от кариерата му се развива в Италия, където брани емблемите на Виртус Поцуоли, Бриндизи, Бари и Олимпия Москиано.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР