Българският баскетболист Александър Везенков все още не е получил официално

...
Българският баскетболист Александър Везенков все още не е получил официално
Коментари Харесай

Сакраменто Кингс ще се опитат да изкушат Везенков със заплата между 5 и 7 милиона долара на сезон

Българският баскетболист Александър Везенков към момента не е получил публично предложение от Сакраменто Кингс, само че се чака офертата от клуба от Националната баскетболна асоциация (НБА) да бъде за доста преференциален контракт, твърди профилираното издание Eurohoops.net.

Към този миг Спортист №1 на България за 2022-а година продължава да бъде благосъстоятелност на Олимпиакос, като от гръцкия гранд към този момент недвусмислено обявиха, че желаят Везенков да остане в отбора и през идващия сезон.

Предвид финансовите запаси на тимовете от НБА обаче и безспорния интерес на Кингс към българина, евентуално съществено ще наклонят везните при избора на Везенков да заиграе в Съединени американски щати от идната акция.

Според информациите има късмет най-хубавият български баскетболист да получи предложение в размер на 5-7 милиона $ на сезон, а сходни финансови параметри несъмнено не биха били по опциите на Олимпиакос.

Очаква се въпреки всичко Александър Везенков да приказва с президентите на " червено-белите " преди да вземе дефинитивно решение, само че от позиция на заплатата Сакраменто Кингс имат съществено преимущество по отношение на гранда от Пирея.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР