Българският баскетболен шампион Левски Лукойл излиза утре срещу тима на

...
Българският баскетболен шампион Левски Лукойл излиза утре срещу тима на
Коментари Харесай

Тити Папазов: Имаме съвсем реални шансове да победим финландците

Българският баскетболен първенец Левски Лукойл излиза на следващия ден против отбора на Карху (Финландия) в първи мач от втория кръг на квалификациите на Шампионската лига. Срещата е от 19.00 часа в зала " Универисиада ". Вторият мач е във Финландия на 28 септември.

Карху изненадващо отстрани в първия кръг на пресявките първенеца на Румъния Орадя, откакто победи и в двете срещи. Днес българските баскетболисти организираха последна подготовка преди мача с финландците.

" В последните години финландският баскетбол напредна доста, без значение, че лицето на противника ни са петима американци и един босненец. Шампиони са на страната си ", разяснява старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов.

" Според ранкинга на ФИБА, са сложени пред нас, ще би трябвало и това да преодолеем. Отбор, който много се бори и тим, който в два мача победи първенеца на Румъния. Затова и ние би трябвало да подходим оптимално съсредоточено. Смятам, че нашият опит е по-голям или най-малко ми се желае да е по този начин. Аз усещам, че имаме напълно действителни шансове да ги победим, само че би трябвало да го потвърдим и на терена с игра ", добави Папазов.

" Отново тим, за който слушам за първи път. Излизаме, с цел да ги победим с оптимално огромна разлика, с цел да се усещаме удобно при гостуването си във Финландия ", сподели баскетболистът на " сините " Деян Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР