Българският баскетболен национал Александър Везенков, който бе най-резултатен за победата

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков, който бе най-резултатен за победата
Коментари Харесай

Везенков след успеха над Фенербахче: Изиграхме изключително първо полувреме

Българският баскетболен национал Александър Везенков, който бе най-резултатен за успеха на Олимпиакос над Фенербахче с 94:67 в среща от Евролигата във вторник вечер, съобщи, че гръцкият отбор е изиграл ужасно първо полувреме.

Везенков приключи с 21 точки, 4 битки, 2 асистенции и 2 отнети топки за 25 минути на терена. Олимпиакос стартира срещата с 31:11 в първата четвърт, а българинът вкара 13 точки в този интервал.
 Виртуозът Везенков разпиля най-хубавата отбрана в Евролигата Виртуозът Везенков разпиля най-хубавата отбрана в Евролигата
„ Мисля, че направихме извънредно първо полувреме. Но има много неща от второто полувреме, които можем да подобрим. Направихме много неточности, които би трябвало да понижим, в случай че желаеме да продължим положителната си серия “, разяснява Александър Везенков пред формалния уебсайт на Евролигата.

Старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас се съгласи, че положителното началото е било доста значимо за триумфа над турския гранд. „ Постигнахме значима победа с огромна разлика, само че в този момент би трябвало да я забравим, тъй като след два дни имаме различен сложен дуел във Франция “, сподели Барцокас преди гостуването на гръцкия отбор в четвъртък вечер във Франция в идващия кръг от Евролигата.

„ Везенков продължава да се показва на високо равнище за по-малко минути в този момент, което е значимо, тъй като имаме мачове през два дни. Вярвам в целия си състав и всички баскетболисти, които имаме “, изясни Йоргос Барцокас.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР