Българският баскетболен национал Александър Везенков е мотивиран да помогне на

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков е мотивиран да помогне на
Коментари Харесай

Везенков: Искам да помагам на Олимпиакос да печели повече

Българският баскетболен национал Александър Везенков е стимулиран да помогне на своя Олимпиакос да направи по-добър сезон от миналогодишния.

Грандът от Пирея ле изваден от гръцкото състезание, по тази причина ще играе единствено в Евролигата, където започва със загуба и победа.

След първото проваляне отборът се раздели с треньора Дейвид Блат.

"Това, което мога да кажа, е, че ще дам 100% от себе си и ще направя всичко, което желае треньорът от мен. Искам да оказвам помощ на тима да печели повече ", съобщи Везенков пред Eurohoops.net.

"Все още не мога да кажа какъв брой друг ще бъде Олимпиакос този сезон. Трябва да се сработим изцяло и всеки би трябвало да откри своята роля. Не можем да приказваме за цели. Може да звучи като факсимиле, само че не можем да си вършим илюзии. Просто би трябвало да ставаме по-добри с всеки минал ден и да извличаме максимума от всеки мач. "

"Има дуели, в които наложително би трябвало да победим, има и такива, които са по-трудни и би трябвало да ги проучваме. Опитваме се да сме едини и да мислим позитивно, да работим още по-усилено ", добави Везенков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР