Българският баскетболен национал Александър Везенков беше топреализатор за клубния си

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков беше топреализатор за клубния си
Коментари Харесай

Везенков предупреждава колегите си: Водим само с 1:0!

Българският баскетболен национал Александър Везенков беше топреализатор за клубния си Олимпиакос при успеха против Панатинайкос в първата среща от финала в гръцкото състезание.

След края на мача Везенков разяснява, че още нищо не е решено, защото резултатът в серия е единствено 1:0 в интерес на Олимпиакос.

Историята е посочила, че преди серията да е завършила нищо няма значение. Нито статистиката, нито моментната обстановка. Влязохме в мача съсредоточени, само че в последно време не съумяваме да увеличим разликата. Същото се случи и против Фенербахче. Резултатът сега е единствено 1:0 ", сподели Везенков пред superbasket.gr.

" Панатинайкос има отличен тим и треньор. Никой не е споделил, че ще бъде елементарно. Те играят отбрана сходна на тази на Фенербахче с един човек върху мен от самото начало. Но въпреки всичко поведохаме. Знаем, че в залата на Панатинайкос ще бъде мъчно, само че ние ще забележим какво сме сбъркали и ще сме още по-концентрирани. Като цяло играхме добре в нахлуване за три част. В отбрана направихме някои неточности, тъй че би трябвало да работим върху това ", добави той.
 Преговорите сред Везенков и Сакраменто Кингс се възобновяват
Преговорите сред Везенков и Сакраменто Кингс се възобновяват

Сделката е все по-вероятна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР