Българският ансамбъл спечели златото в многобоя на Световната купа по

...
Българският ансамбъл спечели златото в многобоя на Световната купа по
Коментари Харесай

Злато за ансамбъла ни на Световната купа в София

Българският отбор завоюва златото в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София.
 Ансамбълът ни поведе в многобоя, Владинова и Тасева в позиция за медали на Семеен кодекс в София
Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова изиграха извънредно комплицираната и красива комбинация с три обръча и два чифта бухалки по музика от саундтрака от кино лентата " Най-великият шоумен ", като имаха една неправилност в риск, само че демонстрираха такива смайващи компликации с апарат и тяло, че общата им оценка, която получиха беше 24.400, а тази за компликация 16.500 т.

Вчера девойките на треньора Весела Димитрова бяха безапелационни в осъществяването с 5 топки, за което получиха оценка от 24.950 т. и по този начин със общ брой 49.350 т. завоюваха изцяло златния орден в многобоя и на следващия ден ще се борят за медали и в двата финала на съчетанията (с 5 топки и с три обръча и два чифта бухалки).

Сребърният орден завоюва тимът на Италия със общ брой от 48.200 (24.300 за съчетанието с 5 топки и 23.900 за съчетанието с обръчи и бухалки), а бронзовото отличие завоюва ансамбълът на Япония със общ брой от 46.800 (23.750 за съчетанието с 5 топки и 23.050 за съчетанието с обръчи и бухалки).

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР