Българският ансамбъл по художествена гимнастика впечатли публиката на фестивала “Алина”

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика впечатли публиката на фестивала “Алина”
Коментари Харесай

30 000 на крака за българските грации на фестивала на Алина Кабаева

Българският отбор по художествена гимнастика впечатли публиката на фестивала “Алина” в Москва - едно от най-мащабните благотворителни събития в художествената гимнастика. Организатор на фестивала е една от звездите на съветската гимнастика Алина Кабаева.

A post shared by Simona (@simonadyankova) on May 21, 2018 at 1:00pm PDT
Целта на огромния план е да поддържа децата лишени от наставнически грижи, които живеят в профилирани домове и интернати освен в Москва, само че и в цяла Русия.
Възпитаничките на Весела Димитрова и на Михаела Маевска - Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканов, Лаура Траатс и Стефани Кирякова взривиха 30-хилядната аудитория в Ледения замък на VTB с осъществяването на съчетанието си с три топки и две въжета. Българският отбор взе участие за първи път в мабащната демонстрация. Родните грации се показаха пред московската аудитория със особено ушити от домакините за шоуто костюми.

От 2009 до 2017 година се организираха девет фестивала, всеки от които се трансформира в същинско събитие в света на художествената гимнастика. Млади спортисти от Русия и други страни съществено се приготвят за фестивала всяка година, като работят с треньори, сценаристи и хореографи, с цел да показват истински и вдъхновяващи осъществявания на фестивала. Всяка година на събитието вземат участие над 50 екипа от повече от 50 градове в Русия и други страни - Азербайджан, Беларус, България, Германия, Израел, Япония, Казахстан, Куба, Република Южна Осетия.

Фестивалът е ориентиран към Деня на детето 1-ви юни, а тази година той особено е отдаден на това какъв брой е значимо в детството да срещнеш подобаващия треньор и ментор, на който да имаш доверие и той да има вяра в теб и по този начин всяко дете да може да откри своя неповторим път в живота. Българките се включиха с голямо предпочитание и превзеха изцяло залата със своето осъществяване.

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова играха в поддръжка на децата с голямо предпочитание, а Теодора Александрова, която се възвръща сполучливо от травма, ги поддържаше от разстояние.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР