Българският ансамбъл по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова (капитан),

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова (капитан),
Коментари Харесай

Три медала за ансамбъла ни по художествена гимнастика в Минск

Българският отбор по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова (капитан), Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюва цели три медала от Европейските игри в Минск.
Възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска се поздравиха с два сребърни медала - на пет топки и в многобоя, и бронз от съчетанията на обръчи и бухалки, съобщи БГНЕС.
На топки девойките получиха отличната оценка от 26.800 точки след ослепително изиграно комбиниране. Единствено рускините съумяха да ни победят с оценки от 27.300. Домакините от Беларус пък се подредиха трети с 26.150. На бухалки и обръчи ансамбълът получи трета оценка - 25.750. Там първото място отиде за Беларус (26.450), а бронзът за съставът на Украйна (26.375).
Второто сребро девойките получиха от общия общ брой резултати на двата финала. С оценки от 52.550 българките се подредиха на втора позиция. Беларус измъкна златото с 52.600 от двете съчетания. Бронзовият орден е за Русия с оценки от 51.700.
Така „ златните девойки " се причисляват към Катрин Тасева, която по-рано завоюва сребро (на топка) и бронз (на лента) в самостоятелното.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР