Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен медал във финала

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен медал във финала
Коментари Харесай

Отново на върха: злато за Златните ни момичета!

Българският отбор по художествена гимнастика завоюва златен орден във финала на пет обръча на 36-ото Световното състезание в София.

След разочарованието, за което самите грации признаха, че са изживели в многобоя, където неточности ги оставиха на третото място, през днешния ден Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова излязоха като преобразени , оповестява Gong.bg.



Момичетата играха решително, макар едно изпускане към средата на композицията и лека неправилност в края, което се отрази и на оценката им. Съдиите дадоха 23.300, от които впечатляващите 14.700 за компликация.
 Последвай лисицата! Edna предлага Последвай лисицата!
Ансамбълът ни беше с четвърти стартов номер, като се наложи да чака до края, с цел да видяи по какъв начин ще се оправят главните съперници Италия и Русия, които бяха с предпоследен и финален стартов номер.

Със среброто остана ансамбълът на Япония с 22.800, а бронзът остана за „ пеперудите “ на Италия. Щабът на Емануела Макарани подаде контестация за оценката им 22.550, която обаче не бе почетена.

Гледайте съчетанието на нашите девойки тук:



 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР