Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели бронзов медал за съчетанието

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели бронзов медал за съчетанието
Коментари Харесай

Еднакви оценки с Русия, но бронз за българския ансамбъл с 5 топки

Българският отбор по художествена гимнастика завоюва бронзов орден за съчетанието си с 5 топки от Световната чалъндж купа в Минск. Момичетата на Весела Димитрова - Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, изиграха композицията си без неточности, за което получиха оценка от 29,450.

Същата беше оценката и на ансамбъла на Русия, единствено че той се подреди на второ място в крайното класиране на уреда, защото получи повече за осъществяване (8,75 за Русия и 8,65 за България).

Златните медали отидоха при представителките на Италия, които впечатлиха съдиите най-вече и заслужиха 29,800.
Сребро за грациите ни в Минск макар съдийството Българският отбор приключи втори в многобоя
Това е втори орден за българския отбор от надпреварата в Минск след среброто в многобоя през вчерашния ден (17 август). След приемането на оценката за първото изиграно комбиниране президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, разгласи съдийството на Световната чалъндж купа в Беларус за " позор и срам ".
Раева изригна: Съдийството в Минск е позор и срам! Президентът на родната федерация по художествена гимнастика с нов ядосан пост в обществените мрежи
По-късно през днешния ден българският отбор ще се бори за медалите с обръчи и бухалки.

При самостоятелните състезателки Боряна Калейн приключи на четвърто място във финалите на топка. Остава ѝ да показа съчетанията си с бухалки и лента.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР