Българският ансамбъл по художествена гимнастика прибави още две отличия към

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика прибави още две отличия към
Коментари Харесай

Пореден златен медал за българския ансамбъл по художествена гимнастика

Българският отбор по художествена гимнастика прибави още две оценки към среброто си от многобоя от Световната чалъндж купа в Гуадалахара, Испания, оповестява topsport.bg. Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска позволиха две изпускания в композицията си с обръчи и бухалки, само че галактически високата ѝ компликация (17,400) им разреши да сграбчен купата в смесеното комбиниране с обща оценка от 25,300.

Сребърните медали отидоха при тима на Русия, който получи 25,200 точки, а трети останаха италианките с 24,950.

Във финала на пет топки българките също имаха грешки и останаха трети, откакто съдиите ги оцениха с 22,950. Златото в този край отиде при Русия с 25,850, а Италия е втора с 25,000.

Българската петорка в състав - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова, завоюва и сребърен орден в многобоя предходния ден.

До момента през сезона ансамбълът ни е взел присъединяване в три международни купи от най-голям сан (Пезаро, София и Баку) и една от второкласен - тази в Гуадалахара. В Пезаро и Баку обръчите и бухалките, които са озвучени от "Най-великото шоу ", им донесоха златните медали от финалите на уредите. В София завоюваха сребърните оценки в смесеното комбиниране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР