Българският ансамбъл по художествена гимнастика показа новите си композиции, с

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика показа новите си композиции, с
Коментари Харесай

Ансамбълът показа съчетанията си за новия сезон


Българският отбор по художествена гимнастика сподели новите си композиции, с които ще се състезава през този сезон, съобщи кореспондент на БГНЕС. Днес се организира намерено контролно на националния ни тим, в което с изключение на възпитаничките на Весела Димитрова, своите нови съчетания демонстрираха още Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, Йоанна Николова, Марина Иванова и Биляна Писова. Бронзовата медалистка от Световното състезание в Пезаро Невяна Владинова не взе присъединяване в днешното контролно заради травма на глезена.

В препълнената до краен лимит подготвителна зала на „ Арена Армеец “ ансамбълът ни в състав Симона Дянкова – капитан, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александрова показва отлична форма, с което дадоха индикации за мощно показване на първия огромен шампионат за годината – Гран При на Москва. В конкуренцията в съветската столица, която ще се организира от 17 до 19-ти февруари, с изключение на ансамбълът ни, присъединяване ще вземе и Боряна Калейн на самостоятелно. В съпътстващия шампионат при дамите за България пък ще играе Ерика Зафирова.

Тази година България ще е център на Световната художествена гимнастика като хазаин на Шампионата на планетата през септември, а преди този момент в края на март ще организира и кръг от Световната купа при невъобразим интерес от тимове. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР