Българският актьор Стоян Любенов се окичи с победа в рамките

...
Българският актьор Стоян Любенов се окичи с победа в рамките
Коментари Харесай

Стоян Любенов с приз за най-добра мъжка роля в Малибу

Българският артист Стоян Любенов се окичи с победа в границите на интернационалния кино фестивал West Coast Film Festival в Малибу. Приза си той завоюва с ролята си на продуцент в първия по рода си хип-хоп сериал у нас „ Лъжливи рими “.

Изключително благополучен съм да разглася, че преди броени часове завоювах огромната премия на журито в Малибу. Искам да благодаря на журито за високата оценка, особено на Уте Еренберг и, несъмнено на нашите продуценти - Plovdiwood Ent, Devil Cinema, на Стелиан Димитров за опцията да изиграя Стенли и на всички невероятни сътрудници от екипа на "Лъжливи Рими ".

Страхотни сте, обичам Ви! “, написа екзалтираният артист в обществените мрежи. „ Изключително доста ни стимулира тази премия. Нещо повече, към този момент обмисляме опцията да преведем сериала и да го котираме освен по интернационалните фестивали, само че и на задгранични телевиции “, показа пред „ Монитор “ режисьорът на продукцията Стелиан Димитров.

Премиерата на „ Лъжливи рими “ се състоя в средата на септември. Сюжетът изследва под лупа живота на младо момче, чийто опит да разведри болната му майка носи със себе си лавина от непредвидени последици. Паралелно, фенът опознава и различен юноша – забележително богат, податлив да помогне, само че против съответната цена.

Продукцията се излъчва всяка сряда вечер по Евроком, като сериите могат да бъдат открити и в YouTube.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР