Българският актьор, който преди година развя трибагреника ни на сцената

...
Българският актьор, който преди година развя трибагреника ни на сцената
Коментари Харесай

Въпреки призив на американското правителство: Димитър Маринов остава в България - slava.bg

Българският артист, който преди година развя трибагреника ни на сцената на премиите „ Оскар “, Димитър Маринов разгласи, че е бил свикан от американското държавно управление да се прибере в Съединени американски щати.

„ Имам два сина под 18-годишна възраст, имам и брачна половинка там “, изясни звездата от „ Зелената книга “, като добави, че въпросните ограничения са опит на държавното управление да се погрижи за своите жители. Маринов обясни, че има разполагаем до на следващия ден сутринта да вземе решение дали да отпътува назад за Щатите. След диалог и с дамата до него обаче решил да остане в България и да продължи присъединяване си в „ Като две капки вода “.

„ За мен беше нечовечен потрес, когато се обади и ми сподели, че желаят да се прибереш “, сподели по време на лайв чат с публиката продуцентът на риалити формата Маги Халваджиян. "Бях впечатлен, когато при започване на епидемията ти събра целия екип на предаването и ни сподели, че оттук насетне никой не е длъжен да продължи да взе участие, няма контракти и вратата е отворена.

"Аз обаче имам вяра, че имам задача тук ", довери Маринов. Актьорът бе безапелационен, че парите не са фактор при вземането на решението дали да остане в „ Като две капки вода “. „ Искам да стана по-голяма част от родината си “, съобщи още той. Екранният Олег от „ Зелената книга “ добави, че е останал разчувстван от имитация на продавачка в локалния магазин, от който пазари всекидневно. „ Каза ми „ Благодарение на вас ще се посмея в понеделник “, аз й отговорих, че с помощта на нея пък ще мога да хапна “, сподели още Маринов.

На отговор на въпрос от почитател, артистът е безапелационен, че отводът му да се прибере в Щатите не значи, че се лишава от американското поданство. Стартирал е обаче процедура, с цел да може синовете му да станат и български жители.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР