Българският актьор Димитър Маринов, който преди година ни накара да

...
Българският актьор Димитър Маринов, който преди година ни накара да
Коментари Харесай

Димитър Маринов влиза в Капките - slava.bg

Българският артист Димитър Маринов, който преди година ни накара да се гордеем, като развя трибагреника на сцената на оскарите, се прибира за няколко месеца в родината. Повод за завръщането му този път ще даде едно от обичаните му излъчвания в ефира ни - „ Като две капки вода “, научи „ Монитор “.

Маринов един път към този момент засвидетелства поддръжката си към шоуто като стана жури за един епизод време в предишния сезон. Тогава той бе у нас, с цел да показа наградената от Американската кино академия лента „ Зелената книга “ и българската продукция „ Снимка с Юки “, в която също взе участие, предава Монитор.

„ Като две капки вода “ е по-забавно шоу от оскарите – такава оценка даде екранният Олег на предаването през предишния март. Към момента към момента не е ясно дали Маринов ще застане още веднъж до Хилда Казасян и Фънки в редиците на журито или ще се превъплъщава в разнообразни облици на сцената на „ Капките “. От екипа на шоуто разясниха неотдавна, че избират да запазят мистерията към третия член на панела на оценяващите. Въпреки това музикалният гений на артиста сигурно би го направил любопитно допълнение и към прослойка на предаването.

Този сезон регламентът на „ Като две капки вода “ ще бъде специфичен. За първи път почитател ще има опцията да стъпи на сцената, с цел да редува токчетата на Лили Иванова и Азис.

Трима са финалистите, впечатлили журито, а феновете можеха да гласоподават за своя любимец до през вчерашния ден. За вниманието на публиката се бореха Антоан Петров, Деница Кючукова и Георги Симеонов, който меломаните помнят от групата Equinox, показала България на Евровизия през 2018 година

Това е втората аудиенция на Димитър Маринов у нас през последните три месеца. В края на ноември той дойде у нас, с цел да организира своята академия за артисти. „ Определено признанието с толкоз обич и сърдечни пожелания ме зашемети. Чувството е неописуемо, а и искрено казано доста по-значително и свястно от самата гала на оскарите. За артиста най-голямата премия са признанието и аплодисментите на публиката. Дори и след най-голяма премия отново се връщаме при фена, с цел да продължим задачата си и взаимното другарство “, изясни с усмивка тогава артистът пред „ Монитор “.

Междувременно почитателите към този момент чакат с неспокойствие идващия филм на Маринов. В „ Малките неща “ той си партнира с имена от ранга на Дензел Уошингтън и Реми Малек. Въпреки че към момента не е оповестена премиерната дата за заглавието, то се чака да дебютира на огромен екран по-късно тази година.

Снимка: Като две капки вода
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР