Българския спорт има нова звездна двойка! Нападателят на ЦСКА—София Кирил

...
Българския спорт има нова звездна двойка! Нападателят на ЦСКА—София Кирил
Коментари Харесай

Десподов заби „златно момиче”

Българския спорт има нова звездна двойка! Нападателят на ЦСКА—София Кирил Десподов има връзка със „ златното момиче ” Петя Борисова, научи HotArena .

Двамата се крият към момента от обществото, като се изключи няколко фотоса в Инстаграм и няколко послания какъв брой влюбени са един в различен. Кирил и Петя не пропущат да засвидетелстват и поддръжката си един към различен в сложни и значими моменти, написа „ България през днешния ден ”.

Според близки до двойката, те се срещнали преди няколко седмици в столичен клуб. Макар и спортисти, двамата са огромни купонджии и точно в столично заведение става и забивката.

Петя е посочена за една от новите международни шампионки на България и през тази година тя натрупа опит с присъединяване си в няколко интернационалните шампионата, от които се върна с медали.


Петя е и една от най-чаровните родни гимнастички. Така че не е чудно, че завладяла Десподов.

Самият той до неотдавна се изявяваше като плейбой и не може да се похвали с някоя сериозна връзка зад тила си. 21-годишния национал се радва на съществено женско внимание и нееднократно е бил в компанията на засукани мадами, в това число и на мисис България Мария Вачева.

От известно време обаче фотосите му в компанията на други девойки секнаха. Според хора от „ Българска войска ” това се дължи точно на любовта му с Петя Борисова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР