Българските зрители оценяват високо пренасочването на фокуса върху новини и

...
Българските зрители оценяват високо пренасочването на фокуса върху новини и
Коментари Харесай

bTV е телевизията с най-висока оценка от зрителите за отразяването на темата COVID-19

Българските фенове правят оценка високо пренасочването на фокуса върху вести и настоящи излъчвания в ТВ ефира по време на COVID-19 епидемията, демонстрират резултатите от без значение изследване на " Маркет линкс " за март 2020.

Още фотоси вижте тук>>>

След оповестяване на изключителното състояние bTV вкара програмни промени, напълно съобразени с актуалните цели на компанията: да защищити здравето на екипа си и да подсигурява, че ще може да осведоми българите когато и да е посредством постоянни и изключителни излъчвания, публицистични излъчвания и други специфични студия онлайн, отдадени на епидемията.

Според национално представително количествено *проучване на " Маркет линкс ", извършено в интервала 27-30 март, малкия екран е главен източник на информация за 73% от респондентите за всички тематики, свързани с COVID-19, от оповестяването на изключителното състояние.

bTV е малкия екран с най-високо доверие във връзка с новините и настоящите излъчвания съгласно 58,4% от респондентите и отразява новините, свързани с ковид, по най-хубавия и професионален метод съгласно 39,4%. Медията е посочена и като най-надеждния ТВ източник по тематиката от 40,2% от участниците в изследването. Близо 41% получават най-пълната картина за епидемиологичната обстановка от bTV, а 39,3% я дефинират и като източника на най-полезна информация за жителите измежду всички малките екрани. bTV има най-интересните посетители в настоящите си излъчвания (42,6%), както и най-хубавите водещи (42,8%) и кореспонденти (42,3%).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР