Българските знаменитости могат да ви изненадат с богати колекции, за

...
Българските знаменитости могат да ви изненадат с богати колекции, за
Коментари Харесай

Колекционерска страст: Фики събира сутиени, Малина трупа бельо в червено, Кали - ангелчета, Поли Генова - чай и още …

Българските звезди могат да ви изненадат с богати сбирки, за които ни минимум не допускате.

Поли Генова събира пакетчета с чай, които си носи от целия свят. Тя не закусва, само че за сметка на това не пропуща да изпие чаша парещ чай заран.

Венци Мартинов обожава да колекционира пощенски марки. Страстта му е от дребен, само че и през днешния ден прибавя нещо ново. Той счита, че това занимание е потребно за младежите, които постоянно могат да научат нещо ново, защото на марките постоянно са отпечатани годишнини, достижения и забавни обстоятелства.

Колекционер на марки е и режисьорът Люси Иларионов. Неговата обичана Ани Хоанг пък събира запалки.

Мисис Вселена 2012 Венета Харизанова също е обхваната от колекционерска пристрастеност. Като дете хубавицата колекционирала салфетки и барбита. Днес събира очила и долни дрехи. Същият култ към колекциониране на долни дрехи има и певицата Малина, която има най-вече модели в червен цвят. Нейният сътрудник Фики пък пазел в дома си сутиени, с които са го замеряли негови последователки.

Кали също е разпален колекционер. Певицата събира ангелчета-фигурки, изобразени на картинки и под всякаква друга форма. Джена пък има сбирка и от часовници. Освен това има колекция от кристали, енергийни камъни, които е събирала през годините.

Сашка Васева колекционира стъклени и керамични котки, които са обичаните й животни. В дома на именитата певица има и 2 саби – една от 19 век и една модерна направа.

От години насам Йорданка Христова колекционира ветрила, а множеството от тях певицата употребява в горещите дни. Всяко от тях има друга история, защото Данчето е купувала моделите от разнообразни точки на страната и отвън нея.

„ Бяхме доста небогати и като дете в никакъв случай не съм имала кукла, по тази причина щом започнах да спечелвам, започнах да си закупувам сама кукли – отвред по света, където бях, споделя националната певица Янка Рупкина.

Ася Капчикова няма време да колекционира предмети, само че пази в кутия бележки, които са си разменяли в учебно заведение. Понякога намира време да ги препрочита и преглежда. Те се съхраняват в кутия със формата на сърце и се пазят в родния й град Девин.

Дизайнерката Мегз в ученическите си години колекционирала салфетки, стикерчета от закуски и даже билетчета. Редяла ги в кутийки и ги пренареждала. Днес колекционира неща, които счита да резервира и на старини. Всеки път когато пътува до избран град или страна Миглена си взима по две неща- брошура с приказки или притчи, които са събрали мъдростите на мястото. Купува си и типични билки, лечебно растение или мазило, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР