Българските ВВС са носител на гордостта и идеалите на нацията

...
Българските ВВС са носител на гордостта и идеалите на нацията
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Радев поздрави българските ВВС

Българските Военновъздушни сили са притежател на гордостта и идеалите на нацията - модернизацията им не е еднократен политически акт. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти във връзка Празника на авиацията.

"Честит празник на всички бъгари, свързани с авиацията и на хората със сини пагони. От самото начало на своето пораждане, през цялата си славна история българските Военновъздушни сили постоянно са били притежател на гордостта и идеалите на нацията. Те са били знак на непреклонния дух на българина, на безконечния негов блян към съвършенство и независимост.

За това поисквам на всички доста здраве, доста сила и доста сили да се оправят с провокациите по пътя на тяхната високоблагородна задача. Очаквам доста неща. Трансформацията, модернизацията на българските Военновъздушни сили и въобще на Въоръжените сили не е е еднократен политически акт. Той не се изчерпва с покупката на техника и въоържение.

Това е комплициран, многообхватен развой. Той изисква извънредно умело управление. Очаквам държавното управление да осъзнае с какво в действителност се е заело и да извършва всички нужни дейности, от които зависи една сполучлива рационализация ", съобщи още президентът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР