Българските волейболни национали Цветан Соколов и Александър Николов се обединиха

...
Българските волейболни национали Цветан Соколов и Александър Николов се обединиха
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Страшно много съжалявам за хората, искахме да ги зарадваме

Българските волейболни национали Цветан Соколов и Александър Николов се сплотиха към мнението, че отборът е пропуснал опцията да измъкне най-малко първия гейм в осминафиналния конфликт против Франция на Евроволей 2023,

Капитанът Соколов въпреки всичко регистрира и класата на " петлите ", като не пропусна да благодари на многочислената аудитория във Варна за поддръжката през целия мач.

" Започнахме добре, само че завършихме зле. Вторият гейм не стартира добре за нас. Не се играе по този начин против олимпийския първенец. Можем доста неща да приказваме. Единствено ще кажа, че ужасно доста скърбя за хората. Толкова искахме да ги зарадваме. Те ни подкрепяха безпределно. Франция играе страховит волейбол. Този отбор е препъни камък за доста тимове, освен за нас. Победиха ни изцяло справедливо. Играха си техния жанр и съумяха. Рискувахме повече и резултатът е явен ", съобщи българският диагонал.



Младата звезда на България Александър Николов показа, че това, което е провалило " трикольорите " в петъчната вечер е огромният брой персонални неточности. 19-годишният посрещач разяснява и какви промени чака в състава за олимпийската подготовка предвид на оповестеното

" Според играта, която показахме, не оставихме всичко на терена. Единствено за това скърбя, че не успяхме най-малко да се сборим с тях. Ясно е, че те са по-добрият тим, само че можехме най-малко да се сборим по по-различен метод. Пречупи ни огромен брой персонални неточности, ние ги водихме с 2-3 точки, бях сигурен, че ще вземем гейма, само че допуснахме персонални неточности и то в лесни обстановки, които стопиха разликата и след това ни натиснаха със сервис. Честно казано аз чаках много по-добър тим на Франция, тъй като въпреки всичко са олимпийските първенци и съм чувал единствено неща за тях. За първи път имах късмет през днешния ден да играя против Франция мъже, да, по-добри са… Не знам какви заключения би трябвало да си направи тимът и да промени за олимпийската подготовка, не знам какво да прибавя, не знам каква смяна би трябвало да настъпи ", съобщи волейболистът на италианския Лубе Чивитанова.

" Сега разбрах, че няколко наши сътрудници за жалост приключват кариерата си, което е доста тъжно и допускам, че ще дойдат нови момчета. Факт – за начало е някаква смяна, само че дали ще бъде за положително или не, не е ясно. Въпросът е да се съберем бързо по-късно несполучливо състезание и да се опитаме най-малко да се класираме за Олимпиада ", приключи Александър Николов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР