Българските власти ще изпратят на британските служби за сигурност всички

...
Българските власти ще изпратят на британските служби за сигурност всички
Коментари Харесай

Британските служби ще проверяват случая ”Гебрев”

Българските управляващи ще изпратят на английските служби за сигурност всички документи от лабораторните проучвания по случая ”Гебрев ”. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров след съвещание на парламентарната комисия за надзор над службите по сигурност, което продължи няколко часа.
В никакъв случай не приказваме, че Гебрев е претърпял хранително отравяне, отметна се Цацаров. Той направи значимо конкретизиране - фосфосъдържащо съединяване се е съдържало в руколата, употребявана от Гебрев. Но мисля, че или бях погрешно свестен, или не бе интерпретирано добре, тъй като ние никога не приказваме, че господин Гебрев е претърпял хранително натравяне, акцентира Цацаров.

Главният прокурор изясни още, че е открит маршрутът на съветския жител Федотов, който съгласно английски медии е забъркан в опита за ликвидиране на Сергей Скрипал. Руснакът е бил в България по времето на опита за отравянето на Гебрев.

Цацаров добави, че във Англия ще се открива дали употребяваното вещество у нас е новичок или не.

Стана ясно още, че все още на отравянето, а и предната вечер, Емилиян Гебрев е бил на вечеря също с непознати жители, негови бизнес сътрудници от съветски и полски генезис.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР