Българските власти са обещали съдействие на Германия в издирването на

...
Българските власти са обещали съдействие на Германия в издирването на
Коментари Харесай

Издирват у нас двама от осем българи, изнасилили групово дете в Германия

Българските управляващи са дали обещание подпомагане на Германия в издирването на двама от обвинените за групово обезчестяване на 13-годишно момиче във Велберт, провинция Северен Рейн-Вестфалия. Това оповестява националният всекидневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, представен от " Фокус ".
От Министерството на вътрешните работи на Северен Рейн-Вестфалия разясниха, че следствието на закононарушението е посочило, че двама от минимум осмината младежи, обвинени в половото посягане, се намират на територията на България.
Съгласно публикуваната по-рано информация, 13-годишното момиче е било насилено полово от осмина тийндейджъри от България. Престъплението бе осъществено на 21 април в градчето Велберт наоколо до Дюселдорф.
От немската прокуратура разясниха, че в началото жертвата е била подложена на устен тормоз. Нещата обаче се трансформират: след посещаване в плувна база, момичето се насочва към дома си, когато бива нападнато и завлечено в близка гора, където е изнасилено от няколко от българските младежи. Насилниците даже снимат действието с мобилните си телефони. Според управляващите групата от насилници е работила по прелиминарен проект.
Случаен минувач – освен това жена - оказва помощ на жертвата и съумява да прогони нападателите, след което подава сигнал в полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР