Българските власти да внесат в дневния ред на дискусиите в

...
Българските власти да внесат в дневния ред на дискусиите в
Коментари Харесай

Гебрев до Борисов и Гешев: Защо спря разследването на покушението срещу мен?!

Българските управляващи да внесат в дневния ред на полемиките в Европейския съюз и НАТО случая от 2015 година с " българския новичок ".

За това настояха през вчерашния ден оръжейният предприемач Емилиян Гебрев, синът му Христо Гебрев и Валентин Тахчиев в намерено писмо до премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, с копие до президента Румен Радев и посланиците на останалите страни членки на Евросъюза и НАТО, съобщи БНР.

Авторите на писмото акцентират, че България би трябвало да се възползва от разискването на равнище европейски водачи този месец на случая " Навални ". Припомням, че немските управляващи с решителност откриха, че съветският опозиционер е токсичен с нервнопаралитичното вещество " Новичок ".

Емилиян Гебрев, Христо Гебрев и Валентин Тахчиев показват, че в цялостен контрастност със съдружниците си на 25 август тази година България публично е спряла незавършеното следствие на покушението против тях.

Тримата упорстват неотложно да бъде поискано техническо подпомагане от Организацията за възбрана на химическите оръжия; да бъде оповестено дали съществуват останки от материални доказателства, които биха помогнали за изчерпателен разбор на употребяваното бойно отровно вещество; да бъде поискано от Русия изясняване на самоличността на западазрените извършители; както и да бъдат потърсени български съучастници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР