Българските шоу програми имат най-голяма заслуга за затоплянето на отношенията

...
Българските шоу програми имат най-голяма заслуга за затоплянето на отношенията
Коментари Харесай

Цитиридис събра на живо Филип Киркоров и дует Ритон - slava.bg

Българските шоу стратегии имат най-голяма заслуга за стоплянето на връзките сред Филип Киркоров и Катя и Здравко от дует "Ритон ". След като преди седмица в "Забраненото шоу на Димитър Рачков " Киркоров се включи с видеовръзка в предаването, с цел да изиска амнистия на Катя и Здравко, през вчерашния ден в "Шоуто на Николаос Цитиридис " те се срещнаха онлайн.

При своето включване преди дни съветската звезда с български генезис показа, че с дует "Ритон " са огромни другари, само че не са си говорили от към 4 години. Но даде обещание, че при идването си в България, ще се срещне с тях още веднъж.

Моментът бе прочувствен и двете страни не скриха задоволството си от това, че още веднъж се виждат и са дружно в едно студио. Много музика, златни шлагери, общи осъществявания, мемоари, фотоси и усмивки от старите ленти усмихнаха необятно всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу, до в този момент. Киркоров е в страната ни, с цел да "раздвижи границите ", както той самичък се изрази, към Евровизия. При самото си идване в страната съветската звезда поддържа българската ария за Евровизия. Той пожела триумф на Виктория и съобщи, че тя е невероятна певица.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР