Българските състезателки по борба заминаха за Минск, Беларус, където в

...
Българските състезателки по борба заминаха за Минск, Беларус, където в
Коментари Харесай

Българските състезателки по борба заминаха за Минск с мисъл за световно

Българските състезателки по битка отпътуваха за Минск, Беларус, където сега се организира второто издание на европейските игри.

Тайбе Юсеин, Миглена Селишка, Мими Христова, София Георгиева и Мария Оряшкова, която към този момент е там, с цел да показва страната ни и в шампионата по самбо, ще се боят за медалите в своите категории, само че с мисъл за различен значим конгрес - международното състезание, което ще се организира от 14 до 22 септември в Астана, Казахстан.

Участието на девойките на Петър Касабов в Минск ще е част от подготовката за положително показване точно на този шампионата.

" Целя там да съм в оптимално добра форма, с цел да взема квота за олимпийските игри в Токио през 2020 ", сподели международната шампионка от 2018 година Тайбе Юсеин.

С тима не пътува трикратната европейска шампионка Биляна Дудова. Преди месец тя се самонарани в положение на афект и към момента се възвръща. Треньорът Касабов не пожела да разяснява нейното положение.
Биляна Дудова е изписана в положително положение (ВИДЕО) "Раната няма да повлияе на спортната ѝ кариера ", съобщи доцент Антоний Филипов
" Тръгваме за европейските игри сега. Това са девойките, на които разчитаме за там ", отговори сбито той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР