Българските състезатели не стартираха в днешните стартове за Купата на

...
Българските състезатели не стартираха в днешните стартове за Купата на
Коментари Харесай

Българите не стартираха в днешните стартове за Купата на ИБУ

Българските състезатели не стартираха в днешните стартове за Купата на ИБУ по биатлон в швейцарския зимен център Ленцерхайде. От присъединяване в преследването на 10 км при дамите се отхвърлиха Дафинка Коева, Милена Тодорова, Любомира Пехливанска и Мария Здравкова.

При мъжете Кристиян Стоянов не започва в преследването на 12.5 км. Шампионка при дамите стана рускинята Уляна Кайшева с 32:45.5 минути и една неточност в стрелбата, а при мъжете победи Фабиен Клод (Франция) с 35:30.6 минути и две пропуснати цели.Българските състезатели не стартираха в днешните стартове за Купата на ИБУ по биатлон в швейцарския зимен център Ленцерхайде.

От присъединяване в преследването на 10 км при дамите се отхвърлиха Дафинка Коева, Милена Тодорова, Любомира Пехливанска и Мария Здравкова. При мъжете Кристиян Стоянов не започва в преследването на 12.5 км. Шампионка при дамите стана рускинята Уляна Кайшева с 32:45.5 минути и една неточност в стрелбата, а при мъжете победи Фабиен Клод (Франция) с 35:30.6 минути и две пропуснати цели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР