Българските превозвачи изразиха категоричната си подкрепа към премиера Бойко Борисов

...
Българските превозвачи изразиха категоричната си подкрепа към премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Българските превозвачи изразиха подкрепата си към премиера Бойко Борисов


Българските превозвачи показаха безапелационната си поддръжка към премиера Бойко Борисов и към министъра на превоза Ивайло Московски. Ето формалната позиция на превозвачите, изпратена в писмо до медиите:
"От сдруженията в региона на автомобилните транспорти на товари заявяваме ясно и изрично, че все още получаваме безусловната поддръжка на министър-председателя на Република България Бойко Борисов, министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски и на цялото държавно управление, във връзка с нашите претенции, свързани с готвените законодателни промени по Пакет "Мобилност " на Европейската комисия. Подобна безапелационна поддръжка от страна на кабинета, Народното събрание и българските евродепутати е без казус досега.
След срещата ни с премиера Бойко Борисов сме изцяло уверени, че изпълнителната власт в нашата страна ще спомага посредством всички вероятни принадлежности в отбрана на българските превозвачи.
Уверени сме, че всички дружно ще реализираме мечтаните резултати за отбрана на националните ползи и построяването на едно стабилно и устойчиво бъдеще на един от най-големите браншове в българската стопанска система.
Още един път призоваваме по явен и безапелационен метод всички български политици и общественици да не употребяват тази тематика за политически борби и пререкания, а да отстояват дружно и обединени позиция на поддръжка и противоречие с предлаганите рестриктивни оферти за промени в европейското законодателство, засягащи автомобилните транспорти на товари.
Насроченият митинг на всички български превозвачи, който ще се организира по време на срещата на Върха в София, не е ориентиран против изпълнителната власт в България, а против предложенията на част от страните в Европейския съюз, които ще доведат до унищожаването на българския транспортен бизнес. По време на митинга изрично няма да толерираме политически и вандалски провокации ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР