Българските превозвачи излизат на организираното протестно шествие срещу внесения в

...
Българските превозвачи излизат на организираното протестно шествие срещу внесения в
Коментари Харесай

Превозвачите отново на мащабен протест в София

Българските превозвачи излизат на проведеното протестно шествие против импортирания в Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия Законопроект за Българска автомобилна камара. Протестът, под наслов:  " ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БРАНША ", ще се състои на  25.06.2018г. от 10:00 часа до 13:30 часа в гр. София .

В митинга ще се включат Национално съдружие на българските превозвачи, Камара на автомобилните превозвачи в България, Корпорация на автомобилните превозвачи в България, Национален съюз на превозвачите, Браншови съюз за стопанска самодейност, Съюз на организациите в автомобилния превоз,  Национално съдружие на автобусните превозвачи, Българска автотранспортна асоциация, Национална транспортна камара, Съюз за нововъведения в автомобилните транспорти, Асоциация за сигурност и просвета в автомобилните транспорти и Сдружение на превозвачите за подготовка и подготовка в автомобилния транспорт 

Протестът в София ще протече по следния метод:
На площада пред храм - монумент „ Свети Александър Невски “ и по продължението на бул. “Цариградско шосе “ от страната на хотел „ Плиска “ до разклона за ж.к. „ Дружба “ – ще бъдат ситуирани пътни транспортни средства за транспорт на пасажери (автобуси);Преди разклона за ж.к. „ Дружба “ около двореца „ Врана “ и по автомагистрала Тракия до комплекс „ Черната котка “ – ще бъдат ситуирани пътни транспортни средства за транспорт на товари (камиони).В 11:00 часа шествието ще потегли от площада пред храм паметника " Александър Невски " и ще премине през бул. " Цар Освободител " и бул. " Мария Луиза " до Централна автогара София. Автобусите разположени по бул. " Цариградско шосе " ще потеглят в 10:50 през " Орлов мост " и Бул. " Цар Освободител " до площад " Народно Събрание ", където ще се причислят към първия поток. Товарните коли ще продължат по бул. " Цариградско шосе " до кръговото при Площад на авиацията, където ще приключат шествието си.
Организаторите и участващите в митинга особено сервират извинения на жителите за неудобствата, които ще бъдат основани, насочат молба да бъде проявено схващане и разчитат на съпричастност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР