Българските представители в турнира Лига на конференциите разбраха съперниците си

...
Българските представители в турнира Лига на конференциите разбраха съперниците си
Коментари Харесай

Литовци или македонци срещу Левски, румънци за ЦСКА и ЦСКА 1948 в ЛК

Българските представители в шампионата Лига на конференциите схванаха противниците си във втори прелиминарен кръг на конкуренцията.


ЦСКА бе изтеглен първи в днешния чоп в централата на Нион, Швейцария. Възпитаниците на Саша Илич започват похода си към групите на третия по мощ евротурнир с домакинство на румънския Сепси. За ЦСКА 1948 също следва домакинство на тим от северната ни съседка – ФКСБ, до момента в който Левски, който надделя Арда в баража за присъединяване в предварителните кръгове на ЛК, гостува на литовския Хегелман или македонския Шкупи в първия си дуел.

Първите мачове ще се играят на 27 юли, а реваншите са седмица по-късно – на 3 август. Жребият за трети квалификационен кръг е на 24 юли. Финалът в третото издание на шампионата Лига на конференциите е на 29 май.

Междувременно, българският първенец Лудогорец научи противниците си при вероятно отпадане от Балкани в първия прелиминарен кръг на Шампионската лига. При проваляне от косоварите, разградчани ще са домакини на изгубилия от двойката ХИК Хелзинки (Финландия) – Ларн (Северна Ирландия). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР