Българските представители на Евровизия 2022 Intelligent Music Project ще изсвирят

...
Българските представители на Евровизия 2022 Intelligent Music Project ще изсвирят
Коментари Харесай

Групата на Врабевски ще свири на турнето си песента за Евровизия


Българските представители на Евровизия 2022 Intelligent Music Project ще изсвирят за първи път онлайн песента, с която групата ще се яви на песенния конкурс следващата година. Концертната обиколка на Intelligent Music Project ще премине през четири български града – Плевен, Велико Търново, Русе и Стара Загора.

Песента носи заглавието „ Intention” (Намерение), а формалната ѝ премиера ще се състои на 5 декември в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ в ефира на Българската национална телевизия.

„ Песента слага въпроса за персоналната вътрешна битка на всеки един от нас с остарелите модели за религия и държание, които ни дърпат обратно. Няма безвредна зона. Има неефикасно битие. Намирането на верния път, обаче, е борба, даже война със самите себе си. За победа на положителното е нужно съществено желание! “ споделя доктор Милен Врабевски, който с изключение на основател и продуцент на групата, е и създател на музиката и текста на песента.

На сцената в четирите града ще се качи цялостният състав на Intelligent Music Project – Рони Ромеро,Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Лина Никол и Самуел Ефтимов.



В знак на почитание към българската аудитория уредниците ще дават опция за безвъзмездни антигенни проби на входа на всяка една от залите в съответния град директно преди началото на събитието. Те ще се вършат единствено против даването на закупен билет за шоуто.

Датите за концертите са:

Плевен – 9 декември – читалище „ Съгласие 1869 “

Велико Търново – 13 декември – МДТ „ Константин Кисимов “

Русе – 15 декември – Канев център

Стара Загора – 17 декември – Културен център

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim - https://bit.ly/3BCDmEH, както и Grabo.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР