Българските празници вероятно наистина са чудотворни, защото само броени часове

...
Българските празници вероятно наистина са чудотворни, защото само броени часове
Коментари Харесай

Късметлия от Варна спечели големия джакпот от играта Тото 2 - 6/49 на стойност 4 милиона лева

Българските празници евентуално в действителност са чудотворни, тъй като единствено броени часове след магическата нощ на празника Еньовден, чудото се трансформира в действителност за един от правилните почитатели на игрите от Спорт Тото.

Участник от Варна съумя да познае всичките шест печеливши цифри по време на живото изтегляне в ефира на Българска национална телевизия от играта „ ТОТО 2 – 6/49 “, като цялата сума от насъбрания все още джакпот – 4 193 762 лв., автоматизирано става негова.

Щастливецът от морската ни столица – Варна е тото милионер с следващ номер 110 от историята на тотализатора, а неговата облага идва тъкмо два месеца след спечелването на близо 1 милион и 600 хиляди лв. от играта „ ТОТО 2 – 6/42 “. Интересното за тогавашния милионер номер 109 е, че прави залога си онлайн, с четворен фиш на стойност 3,20 лв. с по една композиция и един Джокер. Така той става притежател на най-голямата онлайн облага в историята до момента, осъществила се след попълване на електронен фиш непосредствено на уеб страницата на Български състезателен тотализатор.

Допълнителни забавни детайлности за новия 110-и тото милионер чакаме напълно скоро да разберем. Любопитен факт за статистиката е, че той петият тото милионер от началото на годината до момента, който става богат за броени мигове, с помощта на игрите на Спорт Тото.

Всъщност чудесата не престават за същинските почитатели на цифровите игри, а приказката през днешния ден се оказа с благополучен край и за още един участник, който завоюва насъбрания
джакпот от играта „ ТОТО 2 - Рожден ден “ на стойност 26 853 лв.. Прекрасен ден за всички печеливши - честито!

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР