Българските потребители са сред първите с достъп до новите смартфониNokia

...
Българските потребители са сред първите с достъп до новите смартфониNokia
Коментари Харесай

Nokia 6 и флагманът Nokia 7 plus излизат на пазара у нас

Българските консуматори са измежду първите с достъп до новите смарт телефони

Nokia 7 Plus и Nokia 6 идват с чист Android, без непотребни графични настройки и скрити процеси

Новите смарт телефони Nokia 6 и Nokia 7 Plus към този момент са налични на българския пазар, оповестиха от HMD Global – компанията, която има правата върху марката за телефони Nokia.

„ Българските консуматори са измежду първите, които могат да се възползват от новите модели Nokia след международното им показване, акцентира Росен Петков, общоприет управител на HMD Global за Балканите, Румъния, Молдова, Грузия, Унгария и Адриатика.

И двата модела са част от програмата Android One на Гугъл, което подсигурява, че софтуерът ще бъде постоянно настоящ с разработките на Гугъл и във връзка с сигурността.

Nokia 7 Plus и Nokia 6 идват с чист Android, без непотребни графични настройки и скрити процеси, които да съкратяват живота на батерията или да намаляват продуктивността. Като всички Nokia смарт телефони, включени в фамилията Android One, и двата модела имат стеснен брой авансово конфигурирани приложения, тъй че потребителят да разполагате с повече памет.

Флагманът Nokia 7 Plus се отличава с дизайн, новаторски качества за фото и видео снимане и батерия, която устоя до два дни с едно зареждане. С усъвършенствана двустранна, високочувствителна оптика Zeiss и режим Pro Camera, Nokia 7 plus улавя реалистични изображения при всевъзможни светлинни условия.

Nokia 7 Plus хваща окото с дизайн, новаторски качества за фото и видео снимане и батерия, която устоя до два дни с едно зареждане

Моделът основава неповторимото чувство за керамично покритие, реализирано посредством система от 6 пласта багра, която подсигурява усъвършенствано качество на диалозите и сигнала и по-добър захват. Корпусът е точно направен от индивидуален блок алуминий, серия 6000, галванизиран по ръбовете, за реализиране на контрастност при досег.

Екранът е огромен, 6-инчов, в съответствие 18:9 и резолюция Full HD+, като обезпечава повече наличие от познатия формат на обичайните устройства с 5,5-инчов екран.

Смартфонът разполага с 4 GB RAM за безпроблемен мултитаскинг. Nokia 7 plus е екипиран с мощен процесор Qualcomm Snapdragon 660 мобилен процесор и батерия 3800 мАч за 2 дни работа с едно зареждане.

Двоен заден датчик с оптика Zeiss, смесен с ултра-чувствителна 12 MP, широкоъгълна, съществена камера, са причина за снимане на впечатляващи фрагменти и при доста тъмни, и при доста ярки условия. Смартфонът разполага и с 13 MP датчик с 2х оптично нарастване.

Nokia 7 plus може да се похвали и с режим Pro Camera за професионални фотоси. Предвидени е и бърз достъп до ръчни настройки, като баланс на белия цвят, ISO, скорост на пандиза и експонация, а потребителят може да види в действително време резултата от направените промени, преди да направи фотографията.

За първи път Nokia вкарва в смарт телефоните си и функционалности на изкуствен интелект, които разрешават заснемате на още по-добри селфита. Потребителите могат да интегрират и маски във двустранните фотоси.

С впечатляваща 16MP предна камера с оптика Zeiss, Nokia 7 plus се приспособява към условия на неприятна осветеност, като усилва чувствителността към светлина за по-добри селфита. Три микрофона работят за обемно 360° аудио преживяване към 4K видеото.

Смартфонът е разполагаем на българския пазар в за момента в цветова композиция черно/медно.

Новият Nokia 6 надгражда триумфа на своя предходник, като предлага по-голяма продуктивност и нови функционалности в по-компактен и здрав корпус. Със своя процесор Qualcomm Snapdragon 630, Nokia 6 е с над 60% по-мощен от предшественика си. Той предлага усъвършенствани Dual-Sight функционалност, оптика Zeiss, бързо зареждане с USB-C, пространствено Nokia аудио и чист, сигурен и настоящ Android Oreo.

Новият Nokia 6 надгражда триумфа на своя предходник, като предлага по-голяма продуктивност и нови функционалности в по-компактен и здрав корпус

Nokia 6 комбинира моноблок алуминий серия 6000 с 11-часов развой на двутонално галванизиране и гланциране. Компактният и точно направен Nokia 6 сплотява изваян 2.5D екран с резистентен на провали Corning Gorilla Glass, оставайки хубав за по-дълго време. Финалните линии са нанесени в развой на двутонално галванизиране, което отличава този смарт телефон.

Новият Nokia 6 идва с 5,5-инчов, IPS ламиниран екран с резолюция FHD. Батерията с потенциал 3000 мАч обезпечава целодневна приложимост и се зарежда единствено за 30 минути през USB-C врата.

Моделът е оборудван с 16 MP Zeiss съществена камера с двутонална мълния и 8MP селфи камера. Подобрена Dual-Sight технология задейства по едно и също време главната и предната камери, като разрешава да извършите #Bothie, както и лъчение онлайн от двете камери по едно и също време в обществените мрежи. Освен това с обемното аудио на Nokia можете да записвате първокачествен тон към всичките си видеа.

За спомагателна сигурност, Nokia 6 разполага с лицево различаване. Смартфонът е разполагаем на българския пазар в цветови комбинации черно/медно и бяло/стоманено.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР