Българските политици трябва да дадат отговор на въпроса как могат

...
Българските политици трябва да дадат отговор на въпроса как могат
Коментари Харесай

Мицкоски: Българските политици ни върнаха в Средовековието, вместо да говорим за изкуствен интелект

Българските политици би трябвало да дадат отговор на въпроса по какъв начин могат да се подобрят връзките сред България и Република Северна Македония, тъй като те ни връщат в Средновековието, като че ли не сме в 21 век. Вместо да приказваме за изкуствен интелект, продан на технологии и опит, те ни връщат в Средновековието, сподели ръководителят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски пред публицисти, в отговор на въпрос от българска медия по какъв начин може да се подобрят връзките сред двете страни, предава Българска телеграфна агенция.

За да печелят дребни политически точки, българските политици вършат това, което не би трябвало да вършат и вместо да бъдат политици от 21 век, се трансформират в  циркови актьори, 

„ Всички би трябвало да се почитаме, в случай че желаеме да изградим положителни връзки. Отричайки македонския език, просвета, не можете да ги почитате. Е, в случай че са решили да честват македонския Гоце Делчев, не виждам за какво ще има проблем. Ние сме кротичък народ, почитаме всеки, който идва с добра мисъл и чакаме да ни почитат “, сподели още Мицкоски, откакто постави цветя на гроба на Гоце Делчев.

Той съобщи, че не вижда проблем българи да идват в Скопие, " в случай че желаят да празнуват македонеца Гоце Делчев ". 

Мицкоски уточни: „ Можете да избирате приятелите си, не можете да избирате съседите си “.

Преди това ръководителят на опозиционната партия разяснява и метода, по който е проведено отбелязването на 151-та годишнина от рождението на Гоце Делчев, като съобщи, че по този начин единствено се отдалечават " българският и македонският " народ, отправяйки упреци към държавното управление в страната.

" Това, което ме разочарова и което основава изключително възприятие на яд, е, че 68 месеца откакто това държавно управление беше определено с заричане за възстановяване на живота, с заричане да реши всички отворени проблеми, изключително със съседите, можете да видите през днешния ден, че в столицата на нашата (Република Северна) Македония има ограничения за сигурност от най-високо равнище, даже летят хеликоптери, или мога да заключа, че те освен не ги взеха решение, само че ги задълбочиха “, сподели Мицкоски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР