Българските политици претендират да представляват легитимно гражданите. Получили сме от

...
Българските политици претендират да представляват легитимно гражданите. Получили сме от
Коментари Харесай

#ГаzWithMe, 5 седмица: Правителството да обещае, че няма да сключва нов договор с „Газпром“

„ Българските политици претендират да съставляват законно жителите. Получили сме от партиите „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ и сдружението „ Ние идваме “ отговори единствено на въпросите си от Седмица 1. Ето още един опит за диалог сред жители и хипотетичните представляващи ги.

 

Предполагаме, че ще желаете нашите гласове - ние желаеме вашите отговори.

 

Ето и тях: 5 въпроса, на които чакаме отговор до 31 август сутринта:

 

1. Бихте ли удостоверили с автограф, че няма да сключвате нови контракти или анекси към сегашния контракт с Газпром?

 

2. Почти всички политически сили, в това число служебният кабинет загатнаха опция за договаряния с Газпром - има ли етични граници в такива хипотези за вас и възможно ли е да се търгува с страна, която води непредизвикана война - убива хора, унищожава градове, села, пътища и провокира тежка филантропична рецесия за десетки – в случай че не стотици милиони души по света?

 

3. Колко готови машини за гласоподаване има в България и за секциите в чужбина, на какъв стадий на подготовка са машините за гласоподаване и софтуерът?

 

4. По какъв метод служебното държавно управление се занимава с значимия въпрос за организацията на изборите в чужбина?

 

5. Какви са доказателствата и цифрите зад прес-съобщението на Министерството на енергетиката, която разгласи в неделя (), че изказванията на Кирил Петков за свободните слотове са погрешни?

 

6. На фона на отказани контрактувани танкери с полутечен газ, какви дейности за незабавни нови доставки от различни снабдители за ноември и декември оферирате -  Италия, Алжир, Катар, Ирак, Съединени американски щати?

 

7. С оглед обстоятелството, че България отвън столицата  не е мощно подвластна от газа, какво бъдеще оферирате за Топлофикация-София? “, питат уредниците на митинга #ГаzWithMe.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР