Българските отбори научиха съперниците си на старта на евротурнирите през

...
Българските отбори научиха съперниците си на старта на евротурнирите през
Коментари Харесай

Българските отбори научиха съперниците си в Европа, УЕФА изхвърли ЦСКА в последния момент

Българските тимове научиха противниците си на старта на евротурнирите през новия сезон.

Най-интересна бе обстановката към ЦСКА. В края на предходната седмица „ алените " попаднаха измежду участниците в жребия, макар че преди време от УЕФА бяха изразили мнение, че тимът на може да взе участие в европейските съревнования в продължение на три години. От евроцентралата обаче прецизираха, че въпросът ще бъде прегледан още един път и в допълнение ще бъде взето решение. Така в последния миг, директно преди началото на жребия за Лига Европа, ЦСКА обаче беше изваден от шампионата, което означаваше и че УЕФА още веднъж е на мнение, че това е нов клуб и няма право да се състезава в евротурнирите в продължение на три сезона.

Мястото на втория в българското състезание беше заето от „ Дунав ".

В първия кръг русенския тим ще се изправи против казахстанския „ Иртиш " (Павлодар), който е воден от българския треньор Димитър Димитров - Херо.

Първата среща е на 29 юни в Казахстан, а реваншът в България е на 6 юли.

На същите дати, отново в първия кръг на конкуренцията, „ Левски " ще се изправи против черногорския „ Сутиеска ". Първият мач е в София.

Носителят на Купата на България „ Ботев ", пък ще има за противник приключилия на второ място в класирането на Албания Партизани. В първата среща пловдивчани са посетители.

В Шампионската лига пък „ Лудогорец " стартира непосредствено от втория квалификационен кръг. Там противник на българския отличник ще бъде литовския „ Жалгирис ". В първата среща „ орлите " са посетители на 11 или 12 юли, а реваншът в Разград е седмица по-късно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР