Българските национали в класическия стил научиха имената на първите си

...
Българските национали в класическия стил научиха имената на първите си
Коментари Харесай

Националите в класическия стил научиха първите си съперници на европейската олимпийска квалификация

Българските национали в класическия жанр научиха имената на първите си противници по време на европейската олимпийска подготовка по битка, която стартира на следващия ден (5 април) в Баку, Азербайджан.

Началото на битките ще бъде сложено в 9:30 ч. наше време, като ви припомняме, че само финалистите в обособените категории ще заслужат визи за Олимпийските игри в Париж 2024 през лятото.



В категория до 67 кг двукратният ни бронзов медалист от европейски шампионати Абу-Муслим Амаев ще започва с дуел против украинеца Парвиз Насибов, който също има в кариерата си две качвания на подиума в шампионати на Стария континенти.

При 77-килограмовите петият от последното международно състезание Стоян Кубатов ще има за противник в откриващия си дуел представителя на Дания Оливер Крюгер.

В най-тежката категория до 130 кг дебютантът ни при класиците Георги Иванов ще започва против Борис Петрушич от Сърбия, който е без призови класирания на огромни шампионати досега. Припомняме ви, че българинът е европейски първенец до 23 година, само че в свободния жанр, а по-рано тази година взе златния пояс " Дан Колов " след триумфа си при 125-килограмовите още веднъж при свободняците.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР