Българските лекоатлетки Ваня Иванова и Таня Иванова от Спешъл Олимпикс

...
Българските лекоатлетки Ваня Иванова и Таня Иванова от Спешъл Олимпикс
Коментари Харесай

Нови български успехи на световните игри в Абу Даби

Българските лекоатлетки Ваня Иванова и Таня Иванова от Спешъл Олимпикс Варна сграбчиха надлежно бронз и четвъртото място в бягането на 100 метра, част от международните игри в Абу Даби.

Успехите на лекоатлетите на Спешъл Олимпикс България продължиха със среброто на Иван Везюв в скока на дължина и шесто място в 100 м безпрепятствено тичане и бронзовия орден на Пламен Корсев, още веднъж в скока на дължина, и осмо място на 100 м безпрепятствено тичане.

Четири медала завоюваха нашите спортисти през днешния ден на надпреварата по обездка на централния манеж в ездови клуб " Ал Форсан " в Абу Даби.
Девети орден за Спешъл Олимпикс България на международните игри Продължава отличното показване на родните състезатели в Абу Даби
Цветелина Георгиева от Спешъл Олимпикс София добави златен орден, след сребърния в паркура и бронзовия в британската езда.

В обездката Виктор Христов завоюва първия си сребърен орден, след двата бронза в британската езда и паркура.

Велико Великов се класира четвърти в днешната оспорвана конкуренция. Атлетът от Спешъл Олимпикс Варна завоюва сребро в британската езда и четвърто място в паркура.

Илиана Цветанова се класира втора през днешния ден в обездката. Тя завоюва златен и сребърен орден в паркура и британската езда.

За златен орден в плуването по тил на 25 м се пребори Харис Хаджиев от Спешъл Олимпикс Смолян в една от най-оспорваните дивизии.

Бронзово отличие на 100 м. свободен жанр завоюва през днешния ден Нина Ал Рифаи от Спешъл Олимпикс София в състезателен комплекс " Хамдан " в Дубай.

На четвърто място се класираха българската смесена двойка по тенис на Спешъл Олимпикс България Лиляна Аврейска и Храбър Натов. Те завоюваха четвърти места в самостоятелната напревара за мъже и дами, както и в играта по двойки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР