"Българските граждани ще бъдат навременно и подробно информирани за всяка

...
"Българските граждани ще бъдат навременно и подробно информирани за всяка
Коментари Харесай

Борисов обяви графика на срещите си за председателството


"Българските жители ще бъдат навременно и в детайли осведомени за всяка моя интернационална изява или среща. " Това твърди министър председателят Бойко Борисов в писмен отговор на въпрос от парламентарния надзор на депутата от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов, заяви пресслужбата на Министерския съвет.

"В този дух е и политиката ми на бистрота във връзка с всички мои срещи и визити в други страни или като хазаин на задгранични делегации. Няма случай, в който българските жители да не са били осведомени авансово за тях, както и за наличието на диалозите ми след приключването им ", твърди Борисов.

"Във въпроса си фиксирате интервала на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Както знаете, то има призната Програма на събитията, включително и тези с мое присъединяване. Тя е оповестена на уеб страницата на Българското председателство ", разяснява министър председателят.

Борисов и откроява идните си участия в съвещанията на Европейския съвет:

- В Брюксел министър-председателят ще бъде неофициална среща на водачите на Европейски Съюз на 22 и 23 февруари, на постоянно съвещание Европейския съвет на 22 и 23 март и на 28 и 29 юни.

- На 17 май ще се организира срещата на водачите на Европейски Съюз с водачите на страните от Западните Балкани в София.

- Борисов ще взе участие на интернационална конференция в Мюнхен на 15-17 февруари и на 26 февруари в Лондон.

Кабинетът на премиера прецизира други двустранни срещи и участия за 19 и 20 февруари и за 1, 2 и 3 март. /standartnews.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР