"Българските граждани се тревожат повече от хората, които напускат нашата

...
"Българските граждани се тревожат повече от хората, които напускат нашата
Коментари Харесай

Проучване: Общата нагласа на повечето българи е, че трябва да се интегрираме

"Българските жители се тревожат повече от хората, които напущат нашата страна. Изследването сподели, че това е терзание във всички европейски страни. Представата ни, че България се отличава от другите страни, не се оправда. Миграцията е проблем на доста места”, сподели в студиото на „ Събуди се” по Нова телевизия Марчела Абрашева от „ Галъп интернешънъл “.

Директорът на Европейския съвет по външна политика Весела Чернева изясни, че въпросът за миграцията в другите страни има друго значение. „ Проучването беше направено в 14 страни от "ЮГов ". За някои хора това значи да пазим границите. За други по какъв начин да интегрираме хората, които влизат, с цел да оказват помощ те на нашия пазар на труда. А за трети доста по-тревожна е емиграцията от имиграцията. Страните от Източна Европа се тормозят от огромните стопански системи в Северозападна Европа ", разясни Весела Чернева. Тя добави, че функционалността на Европейски Съюз е да защищава жителите си от заплахите на огромния свят.

Според Марчела Абрашева хората имат вяра в Европейски Съюз. „ Общата настройка на множеството българи е, че би трябвало да се интегрираме”, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР