Българските граждани се събират пред Президенството в момента, за да

...
Българските граждани се събират пред Президенството в момента, за да
Коментари Харесай

Българските граждани се събират пред Президенството в момента

Българските жители се събират пред Президенството сега, с цел да защитят демокрацията в България.
Атаката на Прокуратурата против президента Румен Радев посредством неговите съветници се ускорява единствено няколко часа, откакто той афишира, че защитата от НСО на Доган и Пеевски би трябвало да бъде свалена, написа " Либерта ".

Причинно-следствената връзка е кристално ясна и забележима - Статуквото брани своите членове с всички способи и средства - законни и противозаконни, предусещайки своя край.
С офанзивите към президента Румен Радев и неговите съветнции държавната мафия цели отклонение на публичното внимание от противозаконния летен сарай в парк " Росенц ", обвързван с Ахемд Доган, от грубото отношение на чиновниците на НСО към Христо Иванов и сподвижници, от идния поход до плажа наоколо до Доган сарай от 11.00 ч. на 11 юли /събота/, от митинга на 16 юли пред Министерски съвет против Борисов, Пеевски и Гешев, от пачките евро в нощното шкафче на премиера Борисов, от аудиозаписите, от кражбите, от корупцията, от затриването на България и българския народ.

" Призоваваме всички жители, които считат себе си за демократи, без значение от политически им разбирания, да защитят демокрацията и опита всички центрове на властта да бъдат подчинени на настоящия мутренски модел на ръководство. Тръгваме неотложно към Дондуков 2 в отбрана на демокрацията и ще застанем пред входа на Президентството като НСО – Народна Съпротива и Охрана. "

Проф. Велислав Минеков
Адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР