Българските граждани са станали невинна жертва на ментално нестабилен човек.Това

...
Българските граждани са станали невинна жертва на ментално нестабилен човек.Това
Коментари Харесай

Убитите българи в Чикаго са жертва на ментално нестабилен човек

Българските жители са станали почтена жертва на ментално неустойчив човек.Това стана ясно на среща сред задграничния представител на Министерство на вътрешните работи в Съединени американски щати Георги Овчаров, генералния консул на България в Чикаго Иван Анчев и сержант Перес, водещ следствието на чикагската полиция.

Според водещите следствието българските жители са станали почтена жертва на ментално неустойчив човек, открити са елементи по време обиските в дома му, които ясно сочат, че мъжът е имал фикс идея за гонене и е душевен неустойчив.

На причинителя е взета непрекъсната мярка за неотклонение, повдигнати са му пет обвинявания за ликвидиране първа степен, което според законодателството на щата Илинойс значи, че ще му бъдат поискани пет доживотни присъди, защото в щата няма смъртно наказване.

На арестувания е назначен длъжностен юрист и по негов съвет той не дава никакви изказвания по случая.

Овчаров посочи, че през цялото време на случая казусът се координира персонално от министъра на вътрешните работи Младен Маринов и по негово предписание офицерът ни за връзка е командирован в Чикаго. Целта е оказване на цялостно подпомагане на локалната полиция и отбрана на интереса на българските жители, които живеят там. По думите му българската страна е поела ангажимент да подкрепи следствието с осъществяване на нужните инспекции посредством европейските служби за определяне на вероятно престъпно минало или сходни прояви на причинителя на територията на Европа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР