Българските граждани казаха, че имат проблем с високата субсидия, а

...
Българските граждани казаха, че имат проблем с високата субсидия, а
Коментари Харесай

Големият въпрос е не защо БСП няма пари, а защо ГЕРБ имат, заяви депутат от БСП

Българските жители споделиха, че имат проблем с високата дотация, а ГЕРБ отговорно и процедурно внесе в Народното събрание предложение, което мина на първо чете и на второ ченете - и резултатът е този - 1 лев за глас.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в предаването "Плюс минус " по Нова тв.

Промяната на правила в средата на година без обоснование с помпозни заклинания издава опит да се удари опозицията, сподели от своя страна Александър Симов от Българска социалистическа партия.

Манев от своя страна попита: Свързана ли е вашата теза сега с това че нямате пари. Българска социалистическа партия нямат пари не тъй като е неразумна партия, а тъй като прави план на средствата и ги харчим. Всеки наш доклад се заверява от Сметната палата. Големият въпрос е не за какво Българска социалистическа партия няма пари, а за какво ГЕРБ имат, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

Парите на партиите са най-контролираните и видни пари в България и никаква смяна не трансформира фактът, че те са на четиристепенен надзор и всяка стотинка е видна, отговори Манев.

Александър Симов съобщи, че сумата на дотацията е въпрос на полемика, която да се организира съществено. Това е била тезата на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия е незаличима от политическата сцена, ние действаме на абстрактен принцип. С финансови репресии няма да заличат Българска социалистическа партия, сподели Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР