Българските граждани искат редовно правителство и спешни мерки за решаване

...
Българските граждани искат редовно правителство и спешни мерки за решаване
Коментари Харесай

Андрей Гюров: ПП и ДБ сме готови да управляваме само със 73 депутати

Българските жители желаят постоянно държавно управление и незабавни ограничения за решение на проблемите им, а не връщане на хартиената бюлетина. Това разгласи ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " (ПП) Андрей Гюров в декларация от парламентарната естрада, представен от БНР.

" Когато другите ги е боязън, нас не ни е боязън. Дори и да сме малко, даже и всички залози да са против нас, заявяваме, че сме подготвени да поемем ръководството на страната с втория мандат в коалиция с " Демократична България ". Само със 73 депутати общо сме подготвени да предложим държавно управление ".

Обсъждането на измененията в Изборния кодекс беше прекратено поради поискана от съпредседателя на Политическа партия Асен Василев 15-минутна отмора.

" За да може сътрудниците да помислят дали най-важната задача на този парламент е да откраднат вота на българите, с цел да могат по-късно да крадат от налозите на българите, или имаме по-важна задача като това да приемем бюджет и всичките тези закони, които стоят и чакат, с цел да може да тръгне Плана за възобновяване и резистентност, " посочи Андрей Гюров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР