Българските гимнастици донесоха на страната ни общо 21 златни медала,

...
Българските гимнастици донесоха на страната ни общо 21 златни медала,
Коментари Харесай

Отлично представяне за гимнастиците ни в Нови Сад

Българските гимнастици донесоха на страната ни общо 21 златни медала, 19 сребърни и 9 бронзови при момчетата и мъжете, както и още 4 златни и 2 сребърни при девойките на шампионата "Мемориал Нови Сад ", приключил този уикенд.

Родните състезатели по спортна гимнастика затвърдиха чудесното си показване и с присъединяване си във финалите на уредите. Със злато на кон с гривни, успоредка и висилка си потегли Толга Абдурахманов, Алек Саров взе сребро на прескок, Николас Наков е със сребро на висилка, Давид Иванов е първи на земя, втори на халки, на прескок и на успоредка, трети е на висилка, а Наско Миков е с бронз на земя, Йоан Иванов е победител на халки и на прескок, втори е на успоредка.

Здравко Добрев победи със злато на земя, висилка и успоредка, приключи със сребро на кон с гривни и на прескок, Даниел Трифонов е победител на прескок, втори на земя и на висилка, Максим Казанджиев е първенец на кон с гривни и на халки, на успоредка взе сребърно отличие, Александър Стефанов е втори на халки.

Алекзандър Методиев завоюва на земя, на халки и на висилка, Божидар Златанов победи на прескок и на успоредка, също така взе още четири сребърни медала - на земя, на кон с гривни, на халки и на висилка, Бойко Иванов е трети на прескок.

Теодор Трифонов приключи с два бронзови медала - на земя и на халки, Живко Стоянов е трети на висилка.

При девойките Диана Георгиева победи на перескок, след нея втора е Калина Тенева.

Във идващите възрастови групи шампионки на прескок още веднъж са българки - Виктория Главчева и Елизабет Николова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР